Vacature: Vrijwilliger Lesmaterialen Onderwijs

Vrijwilliger Lesmaterialen Onderwijs
(ca 8 uur, Almelo)

Wij zoeken vrijwilligers voor het gereed maken van de materialen voor onze lessen.
Ben je minimaal 8 uur per week (2 dagdelen) beschikbaar en vind je het fijn om met je handen bezig te zijn? Lees dan verder!

Wat kun je verwachten van vrijwilligerswerk bij Kaliber Kunstenschool?
Je zorgt voor de beeldende pakketten voor onze onderwijsprojecten en vrije tijd-lessen. Hoe ziet jouw werk eruit? Je gaat bijvoorbeeld een materialenpakket klaarmaken voor een basisschool in Wierden voor 60 kinderen. Je snijdt papier op maat, zorgt dat de lijmflesjes gevuld zijn en zoekt alle materialen bij elkaar. Als je dit hebt afgerond, start je met het volgende project, met weer andere benodigdheden. Als je nog tijd over hebt, ga je in de middag met de logistiek medewerker op pad om de pakketten bij de scholen langs te brengen.

Daarnaast:
• Help je bij het klaarzetten van instrumenten en het brengen van instrumenten/materialen naar de scholen
• Help je bij het inrichten van ruimtes bij (kleine) evenementen en voorspeelavonden; zoals stoelen en tafels klaarzetten.

Wat verwachten we van jou?
• Wij zoeken voor circa 2 dagdelen (8 uur per week) een echte doener die secuur, gestructureerd en zelfstandig kan werken.
• Omdat we werken met planningen vanuit de digitale agenda, is het handig als je weet hoe Microsoft Office werkt.
• Het is mooi meegenomen als je een rijbewijs hebt, maar dit is geen must.

Onze voorkeur gaat uit naar maandag, dinsdag of donderdag. Mocht een van die dagen je niet uitkomen, dan komen we hier in overleg zeker uit.

Geïnteresseerd?

Mail dan je motivatie en beschikbaarheid naar sollicitaties@kaliberkunstenschool.nl. Vermeld je naam en adresgegevens en het telefoonnummer waarop we je kunnen bereiken. Bij vragen kun je contact opnemen met Annette Brugman, HR Manager (06-55772206).

Je krijgt binnen 3 weken reactie van ons.